Richtlijnen verwarmen

Richtlijnen verwarmen

Heldere soep:
Om de soep op te warmen, prikt u met een vork gaatjes in de folie van het bakje en verwarmt u het gedurende 2 minuten op 700 watt in de magnetron.

Gebonden soep:
Om de soep op te warmen, prikt u met een vork gaatjes in de folie van het bakje en verwarmt u het gedurende 1 minuut op 700 watt in de magnetron. Vervolgens schudt u het bakje even en verwarmt u het opnieuw gedurende 1 minuut op 700 watt in de magnetron.

Hoofdgerecht:
Om de inhoud van het bakje op te warmen in de magnetron, dient u gaatjes te prikken in het deksel en het bakje vervolgens te verwarmen gedurende 5 minuten op 700 watt.

Raadpleeg bij een ander vermogen de gebruiksaanwijzing van uw magnetron. U kunt het hoofdgerecht opwarmen, terwijl u soep opeet. Het is om redenen van de voedselveiligheid noodzakelijk dat u zich aan de omschreven verwarmingstijden houdt, zodat ook de kern van de maaltijd goed warm wordt. De voorgeschreven tempratuur is 60°C

Let op: Met het uit de magnetron halen van de maaltijden, kan de maaltijd heet zijn. Pas bij het verwijderen van de folie/deksel op voor stoom.

Meld je aan

Ook genieten van een gezonde maaltijd thuis zonder al teveel gedoe? Meld je aan voor Tafeltje Dekje Ruurlo en ontvangt wekelijks uw maaltijd thuis.