Richtlijnen verwarmen
Heldere soep:
Om de soep op te warmen, prikt u met een vork gaatjes in de folie van het bakje en verwarmt u het gedurende 2 minuten op 700 watt in de magnetron.
Gebonden soep:
Om de soep op te warmen, prikt u met een vork gaatjes in de folie van het bakje en verwarmt u het gedurende 1 minuut op 700 watt in de magnetron. Vervolgens schudt u het bakje even en verwarmt u het opnieuw gedurende 1 minuut op 700 watt in de magnetron.
Hoofdgerecht:
Om de inhoud van het bakje op te warmen in de magnetron, dient u gaatjes te prikken in het deksel en het bakje vervolgens te verwarmen gedurende 5 minuten op 700 watt.
Raadpleeg bij een ander vermogen de gebruiksaanwijzing van uw magnetron. U kunt het hoofdgerecht opwarmen, terwijl u soep opeet. Het is om redenen van de voedselveiligheid noodzakelijk dat u zich aan de omschreven verwarmingstijden houdt, zodat ook de kern van de maaltijd goed warm wordt. De voorgeschreven tempratuur is 60°C
Let op: Met het uit de magnetron halen van de maaltijden, kan de maaltijd heet zijn. Pas bij het verwijderen van de folie/deksel op voor stoom.